08.02.2015 19:26

Blind bezorgt Man United punt bij West Ham

Daley Blind heeft Manchester United zondag behoed voor een nederlaag. De international schoot in blessuretijd de gelijkmaker binnen in het uitduel met West Ham United: 1-1.

De thuisploeg was op het eigen Upton Park vlak na rust op voorsprong gekomen. Verdediger Cheikhou Kouyaté passeerde doelman David De Gea met een schot uit een hoekschop.

Manager Louis van Gaal van Manchester United zag vervolgens hoe zijn ploeg de ene na de andere kans om zeep hielp. Ook Robin van Persie had moeten scoren, maar de Spaanse doelman Adrián keerde zijn schot op fraaie wijze.

Toen vervolgens ook Marouane Fellaini en Wayne Rooney niet wisten te scoren, leek Man United op vijfde nederlaag af te koersen. Blind voorkwam dat met een schot van afstand.