10.02.2015 22:45

Scorende Fer leidt QPR naar belangrijke zege

Leroy Fer heeft dinsdag zijn ploeg Queens Park Rangers de weg gewezen in het duel met Sunderland. De Oranje-international kopte na zeventien minuten hard de 0-1 achter doelman Costel Pantilimon van Sunderland. Bobby Zamora maakte er in blessuretijd van de eerste helft 0-2 van. Daarbij bleef het.

Fer werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. Bij zijn doelpunt kwam hij goed voor Patrick van Aanholt, de verdediger van Sunderland. De oud-speler van Vitesse deed wel de hele wedstrijd mee.

Door de zege verlaat QPR de voorlaatste plaats in de Premier League. De club uit Londen staat nu zeventiende met 22 punten uit 25 wedstrijden. Datzelfde geldt voor Aston Villa, maar het doelsaldo van QPR is beter. Villa is achttiende.

Villa verloor dinsdag met 2-0 bij Hull City. Nikica Jelavić en Dame N'Doye verzorgden de productie. Daar hadden Ron Vlaar en Leandro Bacuna weinig schuld aan. Zij bleven het hele duel op de bank bij Villa.