11.02.2015 22:54

Willian redt Chelsea in slotfase

Chelsea lijkt op weg naar de titel in de Premier League. De koploper won woensdagavond het thuisduel met Everton door een treffer van Willian in de voorlaatste minuut van de reguliere speeltijd. De Braziliaan voorkwam dat de titelrace weer een beetje spannend werd. Chelsea houdt door de zege een voorsprong van zeven punten op Manchester City.

De nummer twee van de ranglijst won bij Stoke City (1-4). Manchester City kwam op voorsprong door een treffer van Sergio Agüero. Peter Crouch maakte even voor rust gelijk namens Stoke City, waar de geblesseerde Erik Pieters nog ontbrak. James Milner kopte City na 55 minuten weer op voorspong. Opnieuw Agüero besliste de ontmoeting na zeventig minuten vanaf de strafschopstip. Samir Nasri tekende voor het slotakkoord in het Britannia Stadium.