12.02.2015 16:57

Ramsey tot einde seizoen coach QPR

Chris Ramsey blijft tot het einde van dit seizoen hoofdverantwoordelijk voor de veldprestaties van Queens Park Rangers (QPR), dat meldt de BBC. Hij was al interim-coach bij QPR, waar ook Leroy Fer onder contract staat, na het vertrek van Harry Redknapp begin februari.

Met de benoeming van Ramsey komt er een einde aan een hoop speculaties over de opvolger van Redknapp. Onder anderen Tim Sherwoord en Michael Laudrup werden genoemd als eventuele toekomstige trainers van QPR. Laatstgenoemde liet woensdag al weten voorlopig geen coach bij de Engelse club te worden. Hij maakt in ieder geval het seizoen af bij zijn huidige club in Qatar.

Ramsey zat, samen met Les Ferdinand, al twee wedstrijden op de bank als hoofdverantwoordelijke van QPR. Onder zijn leiding behaalde de ploeg dinsdag een belangrijke zege tegen Sunderland. De eerste wedstrijd van Ramsey als coach, tegen het Southampton van Ronald Koeman, ging met 1-0 verloren.

Dinsdag liet QPR-voorzitter Tony Fernandes via Twitter weten zijn droomtrainer gevonden te hebben. Het is niet duidelijk of hij hiermee doelde op Ramsey.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner