18.02.2015 16:27

Gladbach zet Nederlander in de wachtkamer

Vorig seizoen verlengde Roel Brouwers pas na het laatste competitieduel zijn contract bij Borussia Mönchengladbach. Ook dit seizoen heeft de Nederlandse verdediger nog geen zekerheid. Zijn geduld wordt op de proef gesteld.

"Het recente gesprek met sportdirecteur, Max Eberl, was helder. Ze zijn tevreden, maar hebben op dit moment nog geen beslissing genomen", vertelt Brouwers aan Voetbal International. "Vanwege het al dan niet halen van Europees voetbal, misschien kijken ze ook of ze een jongere centrumverdediger kunnen halen. Vervelend, het liefst had ik nu al duidelijkheid gehad."

"Het verhaal is simpel, ik zal Gladbach niet voor iedere willekeurige club inruilen. Ook niet als ik daar wél zeker van speeltijd zou zijn. Vorig seizoen was Roda JC een optie, ook in Duitsland hadden clubs geïnformeerd. Maar onder meer vanuit privéoogpunt is Gladbach ideaal, dicht bij huis. En je traint wel op hoog niveau met de betere voetballers van de Bundesliga… Maar als het wachten te lang duurt, komt er misschien een moment dat ik voor mijzelf kies. Ik ben straks wel transfervrij."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner