22.02.2015 15:16

Spurs in slotseconden naast West Ham United

Tottenham Hotspur heeft zondag in de slotseconden een nederlaag tegen West Ham United voorkomen. Harry Kane tikte de bal diep in blessuretijd langs doelman Adrián, die eerst een strafschop van de spits keerde, maar in de rebound alsnog werd gepasseerd. Kane zette zodoende in de 96e minuut de 2-2 op het scorebord.

West Ham verspeelde op White Hart Lane een voorsprong van 2-0, verkregen door doelpunten van de Senegalese internationals Cheikhou Kouyaté en Diafra Sakho. De Spurs, met onder anderen Jan Vertonghen en Moussa Dembélé in de basis en Christian Eriksen als invaller, kwamen tien minuten voor tijd terug via Danny Rose. Kane hielp de thuisclub op het nippertje nog aan een punt.

Met 44 punten staat Tottenham zesde in de Premier League, West Ham is achtste met 39 punten.