25.02.2015 14:53

Vorm tevreden: "Verdien hier een leuk salaris"

Michel Vorm verruilde afgelopen zomer een basisplaats bij Swansea City voor de bank van Tottenham Hotspur. Toch wil de sluitpost niet klagen. Hij krijgt een aardig loon en mag binnenkort de finale van de League Cup keepen.

"Vergeleken met de basisspelers maak ik méér trainingsuren. Intensief bezig zijn op het veld, na afloop nog wat afwerkvormen en vrije trappen met Christian Eriksen, Emmanuel Adebayor en Roberto Soldado; ik kan er wel van genieten. En ik durf te zeggen dat het goede presteren van Hugo Lloris voor een deel door mij komt. Hij voelt dat hij een gretige keeper achter zich heeft."

"Natuurlijk denk ik op sommige dagen: 'Shit, weer niet keepen'. Daar moet je doorheen", vertelt Vorm aan Voetbal International. "Ik heb vaak genoeg ontevreden reserves gezien die niet gemotiveerd waren. Mij zal dat niet overkomen. Ik verdien hier elke maand een heel aardig salaris, daarvoor mag de club iets terugverwachten. Al wacht na de League Cup-finale een nieuwe mentale test. Behalve de Europa League is er dan alleen nog de competitie… Dus is het afwachten of ik nog wedstrijden ga krijgen dit seizoen. Toch zal ik fit en scherp moeten blijven, voor het geval dat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner