12.03.2015 13:30

INFOGRAPHIC: Welbeck vs Falcao

Zowel Danny Welbeck als Radamel Falcao begonnen dit seizoen bij Manchester United. Welbeck werd door Van Gaal niet goed genoeg bevonden en mocht vertrekken. Arsenal pikte de spits op en dat lijkt vooralsnog een prima huwelijk te zijn.

Sinds Welbeck bij Arsenal onder contract staat, heeft hij al acht doelpunten gemaakt. Dat zijn er slechts twee minder dan zijn seizoenstotaal in het seizoen 2013/2014. Het persoonlijke record van Welbeck staat op twaalf doelpunten in 2011/2012. Toentertijd stond Welbeck onder contract bij Manchester United.

Radamel Falcao werd voor de doelpunten naar Manchester United gehaald, maar dat wil vooralsnog niet vlotten. Met een schamele vier doelpunten in twintig duels lijkt de spits zijn draai nog niet te hebben gevonden bij Manchester United. Op basis van zijn scoringsdrift in de afgelopen seizoenen wordt er in Manchester doelpunten verwacht.

In bovenstaande infographic zetten we beide spitsen naast elkaar en is duidelijk te zien wie er dit seizoen het beste voor staat.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner