13.03.2015 22:23

Stevens verder in het nauw na zeperd

Huub Stevens heeft vrijdag met VfB Stuttgart een harde nederlaag moeten incasseren. De hekkensluiter van de Bundesliga werd met 4-0 weggespeeld door subtopper Bayer Leverkusen.

Stuttgart blijft met twintig punten uit 25 wedstrijden onderaan staan in de Duitse voetbalcompetitie. De achterstand op de 'veilige' vijftiende plek van Hamburger SV bedraagt vijf punten.

De ploeg van Stevens keek bij rust al tegen een achterstand van 2-0 aan, door treffers van Wendell en Josip Drmic. In de tweede helft liep Leverkusen, dat dinsdag de return in de Champions League tegen Atlético Madrid speelt, verder weg van Stuttgart via Karim Bellarabi en nogmaals Drmic.

Die forse nederlaag in de BayArena zal de positie van Stevens alleen maar verder aan het wankelen brengen. De Nederlandse coach staat al wekenlang onder zware druk.