20.03.2015 11:35

"Je voelt je op gemak met hem in het team"

Steven Gerrard moet zondag spelen als Liverpool tegen Manchester United speelt. Dat vindt oud-prof Paul Ince. Het is echter helemaal niet zeker of de 34-middenvelder van Liverpool aan de aftrap verschijnt.

Gerrard is net hersteld van een blessure. In de periode dat hij afwezig was presteerde Liverpool uitstekend. Daarom is het nog maar de vraag of Gerrard meteen terugkeert in de basiself van manager Brendan Rodgers.

Ince, oud-speler van Manchester United en Liverpool, zou het wel weten als hij het voor het zeggen had bij Liverpool. "Je voelt je op je gemak als hij in je team zit. Wanneer hij niet speelt, maken de spelers zich zorgen. Maar als Gerrard voor de troepen vooruit gaat, voelen ze zich goed. Elk Liverpool-team is beter met Stevie-G", is Ince stelling in de Daily Mail.

Ince weet ook dat Liverpool goed presteert, zonder Gerrard. "Maar zondag is een wedstrijd waar je mannen en strijders nodig hebt. Dat is wat Stevie G is." Voor Gerrard is het zijn laatste wedstrijd als speler van Liverpool tegen Manchester United. De speler vertrekt na dit seizoen naar Los Angeles Galaxy.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner