21.03.2015 13:59

Speeltijd smaakt naar meer voor back Bacuna

Leandro Bacuna (l.) laat Steven Fletcher vliegen tijdens de competitiewedstrijd tussen Aston Villa en Sunderland. (14-03-2015)
Leandro Bacuna (l.) laat Steven Fletcher vliegen tijdens de competitiewedstrijd tussen Aston Villa en Sunderland. (14-03-2015)

Slagen in de Premier League is niet elke voetballer die uit Nederland komt gegund. Leandro Bacuna is prima bezig bij Aston Villa, maar niet op zijn oorspronkelijke positie. De oud-speler van FC Groningen wordt vaak gebruikt als rechtsback, maar dat vindt Bacuna niet erg.

"Ik heb vorig jaar ook veel op die positie gespeeld en ik vind dat leuk om te doen", vertelt de creatieve voetballer op de clubwebsite van Aston Villa. "Ik vind het fijn om belangrijk te zijn voor de club. Ik doe mijn best en zal dat altijd blijven doen", blijft Bacuna de club, waar hij vorig seizoen maar liefst 35 competitiewedstrijden voor speelde, trouw.

Bacuna kreeg in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Sunderland de hele wedstrijd een kans om zich te laten zien en met twee assists deed hij dat erg goed. "Maar of ik speel dit weekend is zijn (trainer Tim Sherwood, red.) beslissing. Als ik geen speeltijd krijg, zal ik nog harder gaan werken tijdens de training."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner