24.03.2015 22:04

'Falcao hint naar vertrek uit Manchester'

Radamel Falcao lijkt na dit seizoen geen onderdeel meer te zijn van het team van Louis van Gaal. Bij Manchester United geeft de Nederlander hem erg weinig speeltijd en dat is toch wel een harde eis voor de spits. 

Falcao is momenteel in Bahrein met de nationale ploeg van Colombia. Daar kreeg hij de vraag voorgeschoteld of hij volgend seizoen nog wel bij Manchester United speelt. "Ik moet naar een club waar ik continu speel", noteert BeIN Sports op de website. "Ik denk dat elke voetballer moet spelen om echt gelukkig te zijn. Ik zet me volledig in voor de club, we hebben nog acht wedstrijden te gaan in de Premier League. Alles kan nog gebeuren."

Uit de woorden van de Colombiaan lijkt het avontuur van de spits slechts bij één seizoen te blijven. Falcao schuift een definitieve beslissing voor zich uit: "Wanneer de competitie is afgelopen, dan pas zullen we praten. Dan analyseren we de situatie en beslissen we wat het beste is voor mij."

Eind augustus maakte Radamel Falcao de veelbesproken overstap naar Manchester United, maar het huwelijk is nog allesbehalve gelukkig. Falcao zit regelmatig op de bank en moest onlangs zelfs met de reserves mee doen. Manchester United huurt de speler momenteel van AS Monaco. Bij de Fransen heeft hij echter nog niet veel wedstrijden gespeeld. Bijna het gehele vorige seizoen was hij namelijk geblesseerd. 
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner