27.03.2015 21:33

Update: Stoke blundert met contractnieuws

Mark Hughes en Stoke City hebben vrijdag een overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De trainer van de club uit de Premier League staat nu tot 2018 aan het roer. De in Wales geboren oud-voetballer was eerder ook bondscoach van zijn thuisland.

Hughes stond in zijn voetbalcarrière bij de wereldtop onder contract. Zo speelde hij achtereenvolgens voor FC Barcelona, Bayern München en Manchester United. Daarnaast verdedigde hij ook nog de clubkleuren van Chelsea. In Engeland speelde hij de meeste wedstrijden in zijn carrière. Hij verscheen ruim vijfhonderd keer aan de aftrap in een duel in de Premier League.

"Ik kwam hier ongeveer anderhalf jaar geleden en het is allemaal gelopen zoals ik dat hoopte. We hebben progressie geboekt, wat voor mij heel erg belangrijk is", laat Hughes weten op de clubwebsite van Stoke City. "Door omstandigheden hebben we het dit seizoen moeilijker dan in het vorige seizoen, maar we blijven strijden en hopen dat we het volgend seizoen beter kunnen doen.

Update: 27-03-2015 21:33:

Het mediateam van Stoke City zal een flinke tik op de vingers hebben gekregen. De club uit de Premier League meldde vrijdagmiddag vol trots dat het contract van trainer Mark Hughes werd verlengd tot medio 2018, maar dit bleek niet waar te zijn.

Het contract van de trainer werd namelijk verlengd tot medio 2019. Een kleine blunder, ware het niet dat het de club zo'n vijf uur koste om de fout te ontdekken. Stoke City grapte er via de social media over: "Het mediateam zal dit jaar geen kerstbonus krijgen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner