29.03.2015 21:35

Javi Martínez bijna klaar voor groepstraining

Goed nieuws vanuit de Duitse ziekenboeg. Javi Martínez is druk bezig met zijn herstel na een ernstige knieblessure en de Spanjaard heeft het gevoel dat hij binnenkort kan terugkeren bij de selectie van de Duitse kampioenenploeg.

Het ging mis voor de middenvelder, die in Duitsland ook geregeld wordt gebruikt als centrale verdediger, in de Duitse Supercup tegen Borussia Dortmund. Na een half uur spelen moest de Spanjaard naar de kant met een op het oog ernstige blessure. Onderzoek wees uit dat de kruisband van Javi Martínez gescheurd was.

"Kijkend naar de aard van mijn blessure is het ongelooflijk dat ik nu al dingen met de bal kan doen. Ik maak me nog wel zorgen als ik bepaalde bewegingen maak, maar dat zal vanzelf verdwijnen", vertelt de voetballer aan het Duitse TZ. Javi Martínez verwacht zelfs dat hij binnenkort weer aan kan sluiten op de groepstraining.

"Het zal een kwestie van dagen zijn, misschien weken. Na mijn operatie heb ik direct gezegd dat ik niet te veel ga pushen om snel te herstellen. De knie moet honderd procent goed zijn, voordat ik weer ga spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner