04.04.2015 16:15

'Klein prijskaartje om de nek van Immobile'

Het huwelijk tussen Ciro Immobile en Borussia Dortmund is nooit succesvol geweest. De Italiaanse spits krijgt relatief weinig speeltijd in Duitsland en kan daardoor niet in het ritme komen. Volgens de laatste geruchten vraagt Dortmund maar vijftien miljoen euro voor de aanvaller.

Dit meldt het Duitse Bild. Afgelopen zomer betaalde Borussia Dortmund nog een kleine negentien miljoen euro voor de spits na een uitstekend seizoen in de Serie A. Voor Torino scoorde Immobile maar liefst 22 keer. In de Bundesliga wil het echter niet lukken met drie doelpunten in zeventien competitiewedstrijden.

Het Italiaanse Tuttosport meldt dat AC Milan wel wil voldoen aan de vraagprijs van Borussia Dortmund. De Italiaanse club draait mee in de middenmoot van de Serie A, maar wil weer meestrijden om de titel in Italië. 

Het contract van Immobile bij Borussia Dortmund loopt nog door tot en met medio 2019. De spits scoorde in zes Champions Leaguewedstrijden maar liefst vier keer, maar kan inmiddels niet meer rekenen op een basisplaats.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner