13.04.2015 10:28

"Als fans chocola gooien, moet je dat opeten"

Chelsea trainer José Mourinho maakt zich duidelijk druk om het slechte veldspel van zijn ploeg tegen Queen Park Rangers. (12-04-2015)
Chelsea trainer José Mourinho maakt zich duidelijk druk om het slechte veldspel van zijn ploeg tegen Queen Park Rangers. (12-04-2015)

José Mourinho heeft weer eens een aparte uitspraak gedaan. Chelsea-spelers kregen enkele voorwerpen naar het hoofd geslingerd tijdens het duel tegen QPR. Mourinho is van mening dat zijn spelers dan een statement moeten maken. 

Eerder in het seizoen deed Diego Costa dat wel. De spits kreeg muntgeld naar zich toegesmeten. De Spaanse aanvaller pakte het op en stopte het in zijn onderbroek. De foto ging vervolgens viraal op het internet. Mourinho vindt dat Costa's statement erg goed was. 

Cesc Fabregas was het slachtoffer tegen QPR. Hij kreeg zelfs een stukje chocola naar zich toegegooid. "Als iemand een pond naar je gooit, pak je het op en stopt het in je broek. Als het chocola is, dan eet je het op", zegt Mourinho tijdens de persconferentie na dat duel. Wat nou als de zogenaamde fans een biertje naar hem toe gooien? Opdrinken? 

Uiteindelijk lacht Mourinho het hardst. Hij won met 0-1 van QPR, dankzij een goal van Cesc Fabregas. Daardoor staat het zeven punten los van nummer twee Arsenal. Chelsea heeft een wedstrijd minder gespeeld dan de concurrentie en kan daardoor zelfs op tien punten voorsprong komen. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner