23.04.2015 15:30

Koeman vreest niet voor vertrek sterspelers

Ronald Koeman vreest niet dat de goede prestaties van Southampton zal leiden tot een leegloop van de club. Diverse spelers worden in verband gebracht met andere grotere clubs, maar Koeman blijft rustig. 

"Zolang een team speelt, zoals wij dat op dit moment doen dan is er altijd wel interesse voor een speler. Maar alle spelers staan ook volgend seizoen onder contract bij de club", zegt Koeman op de persconferentie. Hij hoopt dat spelers willen blijven door het mogelijke Europa League-avontuur. "Dat zou geweldig zijn voor de spelers, maar ook geweldig voor de fans en natuurlijk de club."

Koeman speelt dit weekend het belangrijke duel tegen Tottenham Hotspur. Beide teams strijden (samen met Liverpool) om plek vijf. Een overwinning betekent dat het daar een goede stap naar toe zet. "Het is nu zover dat we ons alleen maar moeten focussen. Er zijn nog vijf wedstrijden te spelen en wij moeten ze allemaal winnen", zegt Koeman daarover. Mogelijk beschikt hij komende zaterdag weer over een fitte Toby Alderweireld. "Hij heeft vandaag weer meegetraind na zijn blessure. Als hij geen last meer krijgt, dan is hij fit genoeg om te spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner