26.04.2015 16:43

Chelsea zonder echte spits tegen Arsenal

Chelsea neemt het zondagmiddag tegen Arsenal op zonder een echte nummer negen. Geen Didier Droga, Diego Costa of Loïc Remy in de punt van de aanval. Arsène Wenger houdt aan dezelfde spelers vast als tegen Burnley.

José Mourinho houdt vanmiddag tegen Arsenal spits Didier Drogba op de bank. Diego Costa en Loïc Remy zijn geblesseerd en zijn niet aanwezig. Chelsea begint dus zonder echte spits. De voorhoede zal gevormd worden door Oscar, Willian en Eden Hazard. Waar vorige week Kurt Zouma nog speelde in de verdediging, wordt zijn positie vandaag overgenomen door Ramires. Ook Didier Drogba, die de negentig minuten volmaakte tegen Manchester United, begint op de bank. Voor hem speelt Willian.

Arsenal begint met dezelfde opstelling als tegen Burnley. Het enige vraagteken in de loop van deze week was de beschikbaarheid van Per Mertesacker, maar de Duitse verdediger is fit genoeg. Hij had last van een enkelblessure, maar begint dus toch in de basis. Fransman Mathieu Debuchy keert ook terug in de selectie. De rechtsback start op de bank.

De wedstrijd is vanaf 17.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner