29.04.2015 10:56

Bayern vreest voor einde seizoen Lewandowski

Robert Lewandowski van Bayern München viert de 1-0 tegen zijn oude club Borussia Dortmund in de halve finale van de Duitse beker. (28-04-2015)
Robert Lewandowski van Bayern München viert de 1-0 tegen zijn oude club Borussia Dortmund in de halve finale van de Duitse beker. (28-04-2015)

Bayern München houdt er rekening mee dat Robert Lewandowski dit seizoen niet meer in actie komt. De spits uit Polen viel dinsdag in de verloren halve finale van de Duitse beker tegen Borussia Dortmund geblesseerd uit. 

De voormalige speler van Borussia Dortmund kwam met zijn hoofd in botsing met doelman Mitchell Langerak. De Pool moest zich laten vervangen. "Robert heeft een gebroken kaakbeen en een hersenschudding", meldt de Poolse teamarts Jacek Jaroszewski volgens Eurosport. Ook zijn zaakwaarnemer Cezary Kucharski vreest het ergst. "Dit lijkt niet goed, maar meer kan ik niet schrijven", twitterde hij.

Daardoor lijkt het erop dat hij volgende week het eerste Champions League-duel met FC Barcelona in de halve finale moet laten schieten. Zelfs het resterende deel van het seizoen staat op de tocht. Die geruchten gaan rond in Duitsland, maar zijn tot dusver nog niet bevestigd door de kampioen van de Bundesliga. Meer details daarover worden op korte termijn verwacht.

Lewandowski was in de halve finale nog wel trefzeker. Hij zette Der Rekordmeister op een 1-0 voorsprong, maar zag zijn oud-werkgever voorbij komen en later de penaltyserie winnen.


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner