30.04.2015 11:49

Vorm: "Natuurlijk was ik enorm teleurgesteld"

Tottenham Hotspur-doelman Michel Vorm gooit de bal naar voren in het Europa League-duel met Asteras Tripolis. (06-11-2014)
Tottenham Hotspur-doelman Michel Vorm gooit de bal naar voren in het Europa League-duel met Asteras Tripolis. (06-11-2014)

Onlangs speelde Tottenham Hotspur in de finale van de League Cup tegen Chelsea. Michel Vorm mocht in de vijf voorgaande duels keepen, maar werd tijdens de finale (2-0 nederlaag, red.) gepasseerd door zijn trainer.

"Natuurlijk was ik enorm teleurgesteld", vertelt Vorm aan Voetbal International. "Maar ik ben professioneel, we zijn nadien gewoon verdergegaan waarmee we bezig waren. Nee, voor en na de finale heb ik geen uitleg gehad. Eerlijk gezegd hoefde dat ook niet. Het verhaal is duidelijk. Tottenham Hotspur wilde die cup winnen en trainer Mauricio Pochettino koos voor zijn sterkte opstelling. Dus ook voor zijn eerste doelman..."

"Na dit seizoen zal ik met de staf en mijn zaakwaarnemer de balans opmaken", vervolgt de sluitpost zijn betoog. "Vorige zomer heb ik voor vier seizoenen getekend, maar ik zie mezelf hier niet vier jaar op de bank zitten. Daarvoor vind ik mezelf een te goede keeper." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner