01.05.2015 14:31

'Viertal uit Manchester aangeboden bij Barça'

Een viertal spelers uit Manchester zouden zijn aangeboden bij Barcelona. Het zou gaan om Wayne Rooney, Juan Mata, Ander Herrera (allen Manchester United) en David Silva (Manchester City). 

De Catalaanse krant Sport pakt groots uit met dit nieuws. De vier spelers moeten Barcelona weer brengen naar het 'oude' niveau. Rooney heeft echter een contract tot 2019. Volgens de Catalaanse krant twijfelt Barcelona aan de 'atletische capaciteiten' van de spits. 

Voor Juan Mata geldt dat hij terug zou willen naar de Spaanse competitie. Mata startte in de jeugd van Real Madrid en ging via Valencia naar Chelsea. Uiteindelijk kwam hij terecht bij Manchester United. Ander Herrera kan nog geen vaste basiskracht worden bij Manchester United en dat zou volgens Sport een reden zijn dat hij weg mag in Engeland. 

Als laatste is daar David Silva. De Manchester City-magiër ziet dat de Engelse grootmacht een hoop van plan is komende zomer en ziet daarom een vertrek ook wel zitten. De zaakwaarnemer zou hem hebben aangeboden bij Barcelona. De Catalanen hebben in hem wel interesse, maar alleen voor een bedrag van dertig miljoen euro. Van de vier spelers is Silva de enige speler waar Barcelona oren naar zou hebben. 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner