04.05.2015 20:18

Blessures deren Bayern niet: "Wij hebben Pep"

Javi Martínez denkt dat Bayern München Barcelona kan verslaan, vanwege Pep Guardiola. De Spaanse verdediger denkt dat zijn landgenoot de doorslaggevende factor zal worden.

Bayern München gaat het duel niet in als favoriet. Het wordt geteisterd door blessures. "Onze blessurelijst is ongelooflijk", aldus de verdediger annex middenvelder tegen Marca. "Het hele jaar door hebben we al blessures. In dit soort gevallen is het erg belangrijk dat we een selectie hebben als Bayern. We hebben in de kwartfinale tegen Porto laten zien dat we ook met deze groep veel kunnen en nog steeds van iedereen kunnen winnen."

Martínez maakt zich geen zorgen: "Natuurlijk missen we spelers en hebben we problemen, maar wij hebben de beste trainer van de wereld (Pep Guardiola). Hij verzint altijd wel iets", aldus de speler. "We weten van Barça dat ze snel druk willen zetten en dat ze erg geconcentreerd kunnen spelen. Dit jaar hebben ze nog meer killer instinct met Luis Suárez. Een fantastische speler. Zowel Barcelona als Bayern München hebben honger naar prijzen. We willen allebei geschiedenis schrijven."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner