09.05.2015 21:41

Shaw voor onderzoek naar ziekenhuis

Manchester United-verdediger Luke Shaw heeft zich moeten laten onderzoeken in een ziekenhuis in Londen. De linksback van 'The Red Devils' werd na 39 minuten gewisseld tijdens het duel met Crystal Palace.

Shaw, die afgelopen zomer overkwam van Southampton, kreeg tijdens het duel met Crystal Palace (2-1 winst, red.) een arm in zijn gezicht en kon niet verder. De international van Engeland werd vervangen door Jonny Evans. Manchester United-trainer Louis van Gaal is positief over het gebeuren rondom Shaw. "Ik denk dat het wel mee zal vallen", zei de coach via de officiële kanalen van Manchester United.

Ook Wayne Rooney viel tijdens het competitieduel met Crystal Palace uit, maar zijn blessure lijkt mee te vallen. Hij kreeg een tik op zijn been en liet zich uit voorzorg tijdens de rust vervangen. "Hij is volgende week weer fit en zal spelen", aldus Van Gaal, die blij was met de overwinning. "Het is een ontzettend belangrijke over winning. Niet veel teams weten te winnen op Selhurst Park, dus ik ben heel erg gelukkig."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner