16.05.2015 19:45

Bizarre reeks Bayern München blijft in stand

Landskampioen Bayern München heeft zaterdagmiddag voor de derde keer op rij een competitiewedstrijd verloren. De ploeg van Pep Guardiola ging op bezoek bij SC Freiburg, de nummer veertien in de Bundesliga, met 2-1 onderuit.

Na de nederlagen tegen Bayer Leverkusen (0-2) en FC Augsburg (0-1) is dat al de derde nederlaag op rij voor Der Rekordmeister. Aan het begin van het seizoen draaide de ploeg uit Beieren nog meer dan prima. Pas in de achttiende speelronde liep de ploeg tegen de eerste nederlaag aan.

Na de harde nederlaag tegen VfL Wolfsburg (1-4), door zeven keer op rij niet te verliezen, maar de laatste tijd is het dus moeilijk vertoeven bij Bayern München. De recordkampioen in Duitsland is al enkele weken kampioen, maar zag door de recente nederlagen het verschil met nummer twee Wolfsburg kleiner worden. De club van Bas Dost staat, met nog één wedstrijd te gaan, acht punten achter de kampioen.

Eerder deze maand werd Bayern München in de halve finale van de Champions League uitgeschakeld door FC Barcelona. In Spanje wonnen de Catalanen afgetekend met 3-0, in de eigen Allianz Arena ging Bayern München strijdend ten onder: 3-2.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner