17.05.2015 09:59

Directie QPR door het stof: "Hadden het fout"

Ondanks vele investeringen staat Queens Park Rangers met nog één wedstrijd te gaan onderaan in de Premier League. De ploeg degradeert hierdoor naar de Championship. De directie van de Engelse club beseft dat er fouten zijn gemaakt.

Technisch directeur en oud-speler van Queens Park Rangers Les Ferdinand geeft dit toe tegenover de BBC. "We hadden het allemaal fout, maar de intentie om het goed te doen, daar gaat het om", vindt de oud-voetballer, die zijn carrière bij de club begon.

"Er is een hoop geld de verkeerde kant op gegaan en nu ondervinden we daar de consequenties van. We vinden onszelf nu in deze situatie terug en we moeten hergroeperen. We moeten realiseren wat deze club is en wat de beste oplossing is voor de club."

Op dit moment is Queens Park Rangers in een rechtszaak verwikkeld met de Engelse voetbalbond. Na de promotie van de Rangers, vorig seizoen, kwam de Financial Fair Play in beeld bij de club. Queens Park Rangers had schulden toen het promoveerde en daardoor volgden er sancties volgens de FA. De degradant is het hier niet mee eens.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner