18.05.2015 13:37

'Liverpool aast op Juventus-sterkhouder'

Arturo Vidal (l.) en João Moutinho (r.) trekken hun voet niet terug tijdens het Champions League-duel AS Monaco - Juventus. (22-04-2015)
Arturo Vidal (l.) en João Moutinho (r.) trekken hun voet niet terug tijdens het Champions League-duel AS Monaco - Juventus. (22-04-2015)

Nog even en dan barst de transfermarkt weer los. Juventus, dat onlangs de finale van de Champions Laegue haalde, moet vrezen voor een leegloop. Naast Paul Pogba is namelijk ook Arturo Vidal in trek.

De Chileense middenvelder stond een jaar geleden al in de belangstelling van Manchester United, maar van een transfer kwam het destijds niet. Volgens Gazzetta dello Sport is er nu een nieuwe Engelse club geïnteresseerd in Vidal. Liverpool wil de Chileense middenvelder aankomende zomer graag aantrekken.

'The Reds' zien in Vidal namelijk de opvolger van Steven Gerrard. Het clubicoon vertrekt naar Los Angeles Galaxy en laat een enorme leegte achter zich. Aangezien er genoeg belangstelling is voor Vidal begint Juventus serieus rekening te houden met een vertrek van de Chileen. Mocht het daadwerkelijk van een transfer komen, dan moet Radja Nainggolan hem vervangen. De Belgische middenvelder staat momenteel onder contract bij AS Roma en geldt als concurrent van de Nederlander Kevin Strootman.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner