31.05.2015 11:37

Walcott: "Kampioenschap het volgende doel"

Theo Walcott was na lang blessureleed belangrijk voor Arsenal aan het einde van het seizoen. In de competitie, maar ook in de finale van de FA Cup. De Engelsman scoorde de openingstreffer, maar hoopt nu dat Arsenal ook gaat presteren in de Premier League.

"We hebben nu twee keer de FA Cup gewonnen, maar we beschikken over een van de beste selecties ooit van Arsenal. We moeten dus meer willen. De titel in de Premier League is ons volgende doel", stelt de pijlsnelle aanvaller na de winst op Aston Villa.

"We zullen komend seizoen sterk van start moeten gaan in de competitie", beseft Walcott zich. Arsenal kende een matige start van het seizoen, maar knokte zich na een sterke reeks terug in de subtop van de Premier League. De voorsprong van landskampioen Chelsea was echter dusdanig groot, dat de andere club uit Londen niet meer ingehaald kon worden door Arsenal.

De ploeg eindigde dit seizoen als derde in de Premier League, waardoor de ploeg volgend seizoen uitkomt in de groepsfase van de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner