02.06.2015 10:46

Fransman claimt belangstelling Chelsea

Moussa Sissoko is momenteel ploeggenoot van de Nederlanders Tim Krul, Daryl Janmaat, Siem de Jong en Vurnon Anita bij Newcastle United. Naar eigen zeggen staat de Fransman echter in de belangstelling van Chelsea.

De naam van Sissoko wordt door de Engelse media in verband gebracht met Chelsea. Jose Mourinho zou de verrichtingen van de Franse middenvelder nadrukkelijk volgen. Sissoko is op de hoogte van de belangstelling. "Volgt hij (Mourinho, red.) mijn prestaties? Ik heb gehoord van wel, ja", vertelt Sissoko aan het Franse radiostation RMC.

"Op dit moment ben ik desalniettemin speler van Newcastle United en ik heb het naar mijn zin bij deze club. Er is dus geen probleem", vervolgt de middenvelder. Sissoko droomt inmiddels wel van de Champions League. "Champions League? Elke speler droom ervan om actief te zijn in de Champions League. Ik hoop op een dag ook in de Champions League te spelen, maar ik ben geduldig. Ik zal wachten op mijn kans." Chelsea werd afgelopen seizoen kampioen van Engeland en is daardoor geplaatst voor de groepsfase van de Champions League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner