02.06.2015 15:53

Nasri: "Iedereen weet dat FIFA corrupt is"

Samir Nasri heeft een duidelijke mening en die stopt hij niet onder stoelen of banken. Hij vindt dat de Verenigde Staten het voetbal een plezier heeft gedaan door de FIFA-officials te arresteren, vanwege corruptie. De Franse middenvelder wist allang dat er iets niet klopte. 

Op vakantie in Los Angeles wordt de speler gestoord na een avond met vrienden, maar hij heeft wel even de tijd om TMZ Sports te woord te staan. Zij vragen naar zijn mening over het FIFA-schandaal. Nasri geeft antwoord: "Ik denk dat het goed is dat ze zijn gearresteerd en ik denk dat het goed is dat de Verenigde Staten erbij is betrokken", aldus de aanvallende middenvelder. 

"Iedereen weet dat de FIFA corrupt is. Het is dus goed dat dit is gebeurd. In Europa deden ze er niks aan. We hadden Amerika nodig om dit te bewerkstelligen", aldus Nasri. 

Vorige week werden vlak voor de FIFA-verkiezingen diverse FIFA-officials gearresteerd op verdenking van corruptie. De positie van Sepp Blatter leek te wankelen. Afgelopen vrijdag waren de verkiezingen, maar Blatter werd uiteindelijk herkozen als president van de wereldvoetbalbond.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner