04.06.2015 11:32

Oud-Ajacied verzoekt doelman te blijven

Jan Vertonghen baalt van het resultaat van Tottenham Hotspur - Crystal Palace in de Premier League. (06-12-14)
Jan Vertonghen baalt van het resultaat van Tottenham Hotspur - Crystal Palace in de Premier League. (06-12-14)

Hugo Lloris heeft nog een contract tot medio 2019 bij Tottenham Hotspur. Toch moet de club uit Londen vrezen voor een vertrek van de Fransman. De doelman staat namelijk in de belangstelling van een aantal clubs.

Onder meer Manchester United heeft de sluitpost op het verlanglijstje staan. Manchester United-doelman David De Gea staat namelijk nadrukkelijk in de belangstelling van het Spaanse Real Madrid. Mocht De Gea vertrekken, dan wil Manchester United Lloris aantrekken als vervanger. Een vertrek van Lloris is mogelijk goed nieuws voor landgenoot Michel Vorm, maar hij is waarschijnlijk de enige die een vertrek van Lloris toejuicht.

Oud-Ajacied Jan Vertonghen is namelijk niet blij met een mogelijke transfer van Lloris. Als het aan de Belg ligt, dan blijft de goalie bij Tottenham Hotspur. "Hij is een geweldige gozer, een geweldige aanvoerder, een geweldige doelman en een briljante speler voor ons", looft Vertonghen zijn doelman tegenover Sky Sports. "Hij is onze aanvoerder. Hij is ontzettend belangrijk en hij was dit seizoen één van onze beste spelers."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner