04.06.2015 19:23

Spelers enthousiast na verlenging Advocaat

De spelers van Sunderland zijn blij dat Dick Advocaat heeft besloten toch nog een seizoen door te gaan bij de club uit de Premier League. Eerder liet de trainer nog optekenen te stoppen als clubtrainer, maar een smeekbede van Sunderland wist hij niet te weerstaan.

"Zijn komst heeft iedereen zo'n enorme boost gegeven", reageert verdediger John O'Shea volgens Voetbal International. "Hij heeft het beste uit iedereen gehaald, gaf ons zelfvertrouwen en het geloof dat we degradatie konden ontlopen. De supporters zijn ook dol op hem, dus nu we weten dat hij blijft kunnen we met plezier uitkijken naar het nieuwe seizoen. Dit is heel positief nieuws voor Sunderland."

Emanuele Giaccherini sluit zich aan bij zijn teamgenoot. "Advocaat is echt ontzettend belangrijk voor ons geweest de afgelopen weken. Dat we nog in de Premier League spelen, komt voor een groot deel door hem", geeft de Italiaan aan. "Vanwege zijn cv kende ik hem al voordat hij bij ons kwam werken."

"Weinig trainers hebben zo'n cv als hij. Ik had hem nog nooit ontmoet, maar ik wist gelijk dat we een goede aan hem zouden hebben. En dat bleek wel. Hij maakte een fantastische indruk op me. Hij is een ontzettend goede manager."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner