04.06.2015 20:21

Dijkhuizen: "Een duidelijke en heldere visie"

Marinus Dijkhuizen kan nu al niet wachten op het nieuwe seizoen. De oefenmeester maakte onlangs de overstap van Excelsior naar Brentford. De oefenmeester ziet voldoende mogelijkheden om de spelersgroep verder te laten ontwikkelen.

"De clubleiding heeft een duidelijke en heldere visie. Zij willen zich als club op de kaart zetten. We hebben vooraf veel met elkaar gepraat. In het begin heb ik het team bekeken en vervolgens heb ik kenbaar gemaakt wat we voor het nieuwe seizoen nodig hebben om onze doelen te realiseren. Het komt allemaal wel goed", vertelt de eindverantwoordelijke in gesprek met Sky Sports.

"Het is een bijzonder verhaal, waar ik als persoon volledig achter sta. In het moderne voetbal moet je roeien met de riemen die je hebt om zodoende een beter geheel te maken", vervolgt de keuzeheer. "De vorige manager heeft een goede basis gelegd. Aan mij de taak om daar verder op te borduren. Brentford speelt al goed voetbal, want de club eindigde vorig jaar op de vijfde plek. Ik hoop dat ik die lijn kan doortrekken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner