10.06.2015 16:38

'Chelsea gaat oud-Vitessenaar weer verhuren'

Tomáš Kalas zoekt naar opties tijdens het competitieduel Middlesbrough - Bolton Wanderers. (24-02-2015)
Tomáš Kalas zoekt naar opties tijdens het competitieduel Middlesbrough - Bolton Wanderers. (24-02-2015)

Tomáš Kalas speelt ook volgend seizoen op huurbasis voor Middlesbrough FC. De Tsjechische verdediger, met een verleden bij Vitesse, speelde het afgelopen half jaar al voor 'Boro'.

Kalas heeft nog een contract tot medio 2017 bij Chelsea, maar de Tsjechische mandekker maakt ook aankomend seizoen geen kans op speeltijd in de ploeg van Chelsea-trainer José Mourinho. Volgens Sky Sports wordt de verdediger daarom aankomend seizoen op huurbasis overgedaan aan Middlesbrough. Met die club liep Kalas onlangs promotie mis. In de finale van de play-offs om promotie verloor 'Boro' van Norwich City.

De verdediger begon het afgelopen seizoen op huurbasis voor het Duitse 1. FC Köln, maar daar werd de Tsjech geen succes. Kalas speelde geen enkel duel in de Bundesliga, waardoor hij tijdens de winterstop werd overgedaan aan Middlesbrough. In de Championship speelde Kalas vervolgens zeventien competitieduels namens Middlesbrough. Kalas stond in het verleden ook twee seizoenen onder contract bij Vitesse en was daar vrijwel altijd basisklant. In Nederland speelde de Tsjech 63 competitiewedstrijden

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner