11.06.2015 21:16

Oar kan kiezen uit clubs in de Premier League

Tommy Oar wijst vragend naar één van zijn medespelers tijdens NAC Breda - FC Utrecht. (29-11-2014)
Tommy Oar wijst vragend naar één van zijn medespelers tijdens NAC Breda - FC Utrecht. (29-11-2014)

De transfervrije status van Tommy Oar is niet onopgemerkt gebleven in het buitenland. De buitenspeler van FC Utrecht verlengt zijn contract niet in de Domstad, waardoor hij gratis naar een andere club kan. Clubs uit de Premier League meldden zich al.

"Er is belangstelling uit de Premier League en het Championship. We hebben een paar clubs uit het Championship afgewezen. In de Premier League twijfelen we of hij bij sommige teams genoeg aan spelen toekomt", vertelt de zaakwaarnemer van de Australiër aan BeNeFoot.

Oar kwam in 2010 van Australië naar FC Utrecht en speelde inmiddels honderd wedstrijden in de Eredivisie. Sindsdien groeide hij ook uit tot meervoudig international van Australië. De belangenbehartiger van Oar heeft dan ook al het vertrouwen in een toekomst in Engeland. "Vroeg of laat gaat dat gebeuren. Daar heb ik vertrouwen in."

Welke clubs uit de Premier League geïnteresseerd zijn in de flankspeler, is niet bekend. Naar verluidt zijn ook clubs uit de Bundesliga en Serie A geïnteresseerd in Oar, die dit seizoen geen doelpunten maakte in de Eredivisie, maar wel zeven assists afleverde.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner