15.06.2015 14:33

Oud-doelman looft Manchester United-aanwinst

Memphis Depay laat zich met twee doelpunten in de slotfase van de wedstrijd FC Twente - PSV zien. (04-04-2015)
Memphis Depay laat zich met twee doelpunten in de slotfase van de wedstrijd FC Twente - PSV zien. (04-04-2015)

Alles en iedereen bij Manchester United kijkt uit naar de komst van Memphis Depay. Elke Nederlander die aanwezig is in Manchester krijgt dan ook vragen over de aanvaller van PSV. Zo is Daley Blind inmiddels blij dat hij even geen vragen over Memphis hoeft te beantwoorden.

Raimond van der Gouw, in het verleden doelman van Manchester United en momenteel keeperstrainer van Vitesse, was afgelopen weekend in Manchester voor het duel van de 'Manchester Legends' tegen de 'Bayern München Legends'. De oud-doelman kreeg na afloop van dat duel (4-2 overwinning, red.) een aantal vragen over Memphis. 

"Hij heeft een fantastisch seizoen gehad bij PSV in de Eredivisie en daarvoor een goed WK gespeeld", looft de keeperstrainer van Vitesse de vleugelflitser van PSV tegenover MUTV. "Maar hij moet zich nog bewijzen in de Premier League", aldus Van der Gouw, die niet uitsluit dat Memphis tijd nodig zal hebben om zich aan te passen aan het niveau van de Premier League. "Misschien zal hij daar wat tijd voor nodig hebben."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner