17.06.2015 13:46

Reina zoekt de uitgang: "Wil meer spelen"

Pepe Reina heeft een zwaar seizoen bij Bayern München achter de rug. De Spaanse goalie fungeerde als stand-in van eerste doelman Manuel Neuer, maar die rol hoopt hij aankomend seizoen niet meer te vertolken.

De 32-jarige doelman tekende afgelopen zomer met zijn volle verstand een contract voor drie seizoenen. De Spanjaard wist dat hij werd gehaald als tweede doelman, maar de oud-doelman van onder meer Liverpool en Villarreal had niet verwacht dat het zo zwaar zou zijn. "Ik had niet verwacht dat het zo'n zwaar jaar zou worden", vertelt Pepe Reina aan Marca.

"Tweede doelman zijn bij de nationale ploeg kan ik accepteren, maar het is veel moeilijker om bij een grote club iemand voor je te hebben." Ondanks de aanwezigheid van Neuer kwam Pepe Reina dit seizoen toch tot drie competitieduels namens Bayern München. "Ik had gehoopt dat ik meer zou spelen, maar ik wist van te voren waar ik aan begon. Ik heb nog een contract bij Bayern, maar ik wil aankomend seizoen wel meer spelen." De doelman keert aankomende zomer mogelijk terug bij SSC Napoli, dat belangstelling heeft voor de Spanjaard.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner