21.06.2015 10:29

Immobile ziet de stap naar SSC Napoli zitten

Waar Ciro Immobile in zijn thuisland meer dan goed presteerde, wil het in de Bundesliga niet lukken. Met slechts drie doelpunten in 24 competitiewedstrijden kan de spits geen goede cijfers overleggen. Een terugkeer naar Italië lonkt dan ook.

Met name SSC Napoli wordt in de media gelinkt aan 25-jarige aanvaller. "Het is natuurlijk logisch dat ik blij ben dat ik aan zulke grote clubs wordt gelinkt. Het maakt me trots en betekent dat al mijn harde werk ergens goed voor was", vertelt hij aan Sky Sports Italia tijdens een bezoekje aan zijn thuisland.

Immobile staat echter tot medio 2019 onder contract bij Borussia Dortmund, waardoor er bij een eventuele transfer veel speeljaren moeten worden afgekocht bij de Duitsers. "Straks begint de voorbereiding in Duitsland, dan zullen we wel zien wat gebeurt."

"Het is volkomen normaal dat ik blij ben met dit gerucht. Ik word emotioneel bij het idee dat ik verbonden wordt aan Napoli. Dan heb ik het nog niet eens over het dragen van het shirt", vertelt de gevoelige Italiaan. Immobile scoorde in het seizoen 2013/2014 maar liefst 22 keer in de Serie A, waarna Borussia Dortmund snel handelde en hem overnam van Torino FC.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner