24.06.2015 16:35

Di María wil meer speeltijd bij Man United

Ángel Di María begon het seizoen als basisklant bij Manchester United, maar raakte gedurende het seizoen zijn basisplaats kwijt. De Argentijn wil dolgraag bij Manchester United blijven, maar wil wel meer speeltijd.

"Dat frustreert wel een beetje", citeert het Algemeen Dagblad de Argentijn, die momenteel met Argentinië actief is op de Copa América. "Het is lastig voor mij en mijn familie, omdat niet alles gaat zoals ik het wil." De Argentijn verruilde afgelopen zomer Real Madrid voor Manchester United. De Engelsen betaalden naar verluidt 84 miljoen euro voor de vleugelspeler.

De naam van Di María wordt in verband gebracht met een transfer, maar de linkspoot wil niet vertrekken. "Zo zit ik niet in elkaar", vervolgt Di María. "Toen ik bij Real Madrid speelde waren er momenten dat het hele stadion mij uitfloot, maar dan recht ik mijn rug. Ik ga confrontaties niet uit de weg. Ik kwam hier met een doel, maar ik belandde op de bank. Ik begon wel goed, met doelpunten en assists. Ik voelde mij lekker, totdat ik naast de lijn stond. Het is moeilijk om uit te leggen waarom ik niet speel."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner