29.06.2015 20:11

Van Gaal ziet verdediger verlengen tot 2019

Phil Jones voetbalt ook de komende jaren in het shirt van Manchester United. De mandekker beschikte over een contract dat doorliep tot medio 2016, maar Jones heeft een overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract tot 2019.

Voor Louis van Gaal is dit, na het aantrekken van Memphis Depay, het tweede succesje voor in het nieuwe seizoen. Jones is een gewaardeerde kracht achterin met meer dan honderd wedstrijden in de Premier League achter zijn naam. Vorig seizoen speelde de Engelsman er 22 in de competitie.

Manchester United nam Jones in 2011 over van Blackburn Rovers, waar hij in zijn eerste, volle seizoen indruk maakte. De centrum verdediger speelde inmiddels zeventien interlands voor Engeland. Manchester United zal in het komende seizoen Europees voetbal moeten afdwingen in de voorronde van de Champions League. De ploeg eindigde vorig jaar als vierde in de Premier League achter Chelsea, Manchester City en Arsenal, waardoor directe plaatsing voor het kampioenenbal misgelopen werd.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner