06.07.2015 17:04

Update: Koeman bevestigt interesse in Martina

Cuco Martina draagt bij FC Twente de aanvoerdersband tijdens het competitieduel met sc Heerenveen. (01-11-2014).
Cuco Martina draagt bij FC Twente de aanvoerdersband tijdens het competitieduel met sc Heerenveen. (01-11-2014).

Cuco Martina is mogelijk bezig aan zijn laatste dagen bij FC Twente. De rechtsback, die ook in het centrum van de verdediging uit de voeten kan, staat in de belangstelling van het Engelse Southampton.

Volgens TC/Tubantia is FC Twente in onderhandeling met Southampton over de hoogte van de transfersom. De international van Curaçao speelde inmiddels twee seizoenen voor de club uit Enschede. Waar hij tijdens zijn eerste seizoen in Twente niet altijd kon rekenen, daar stond hij afgelopen seizoen regelmatig in de basis.

Cuco Martina werkte in het verleden samen met Erwin Koeman. De huidige assistent van Ronald Koeman bij Southampton was in het verleden trainer van Cuco Martina bij RKC Waalwijk. De 25-jarige verdediger stond in het verleden ook onder contract bij RBC Roosendaal. Als Cuco Martina daadwerkelijk vertrekt, dan is dat een nieuwe klap voor FC Twente. In een eerder stadium vertrokken onder meer Luc Castaignos (Eintracht Frankfurt) en Darryl Lachman (Sheffield Wednesday) al.

Voor een overzicht van de transfers van FC Twente kijk je HIER.

Update: 06-07-2015 17:04:

Southampton is inderdaad geïnteresseerd in Cuco Martina. Ronald Koeman bevestigde maandag tijdens een persconferentie dat hij belangstelling heeft voor de verdediger van FC Twente. De international van Curaçao werkte in het verleden al samen met Southampton-assistent Erwin Koeman.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner