11.07.2015 21:40

Man Utd maakt melding van komst verdediger

Matteo Darmian controleert de bal op zijn borst tijdens de vriendschappelijke interland van Italië tegen Portugal. (16-06-2015)
Matteo Darmian controleert de bal op zijn borst tijdens de vriendschappelijke interland van Italië tegen Portugal. (16-06-2015)

Louis van Gaal heeft op zaterdag nog een speler aan zijn selectie bij Manchester United toegevoegd. Na de eerdere komst van Bastian Schweinsteiger, mag nu ook Matteo Darmian zich werknemer van de Premier League-club noemen. De 25-jarige rechtsback komt over van het Italiaanse Torino.

Met de transfer zou rond de achttien miljoen euro gemoeid zijn. Darmian pakte vrijdag het vliegtuig naar Engeland om een medische keuring te ondergaan. Inmiddels staat zijn handtekening onder een contract van vier seizoenen. "Dit is een droom die uitkomt. Ik ben Torino en zijn supporters dankbaar voor alles wat ze voor mij hebben gedaan. Ik weet zeker dat ze zullen begrijpen dat ik deze kans niet moest laten liggen. Manchester United is de grootste club ter wereld", reageert de aanwinst.

"Werken met Louis van Gaal, een trainer die zo ontzettend veel bereikt heeft in de voetballerij, is een geweldige uitdaging." Van Gaal is eveneens verheugd met de komst van de defensieve versterking. "Matteo kan ook aan de linkerkant uit de voeten. Het is een sterke verdediger en hij heeft de capaciteiten om naar voren te gaan. Dat is fantastisch in een competitie als de Premier League. Matteo zal een geweldige toevoeging voor het team zijn."

 

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner