19.07.2015 10:45

Nasri vs. Sterling: "Nog nooit bang geweest"

Raheem Sterling (l.) en Samir Nasri vechten een stevig duel uit tijdens Manchester City - Liverpool in de Premier League. (26-12-2013)
Raheem Sterling (l.) en Samir Nasri vechten een stevig duel uit tijdens Manchester City - Liverpool in de Premier League. (26-12-2013)

Samir Nasri kan zijn borst natmaken bij Manchester City. De Franse vleugelaanvaller heeft er in de vorm van Raheem Sterling een concurrent van formaat bij gekregen. Toch ziet Nasri de komst van de Engelsman als positief.

"Iedereen moet zich verbeteren in het team. Zeker als je, zoals wij, een slecht seizoen achter de rug hebt. We waren voor het einde van de competitie al uit de titelrace. Dan weet je dat er iets niet goed zit. Niemand mag daarom zeker zijn van een basisplaats. Daar ga je namelijk minder hard van werken."

Nasri treedt de concurrentiestrijd met de oud-speler van Liverpool met open vizier tegemoet. "Ik ben nog nooit voor iemand bang geweest en dat gaat ook niet gebeuren. Als we succesvol willen zijn in de Premier League en de Champions League, dan moeten we nieuwe spelers kopen."

Manchester City eindigde vorig seizoen als tweede in de Premier League. Het liep weliswaar de titel mis, maar mag zich voor de eindklassering wel in de groepsfase van de Champions League melden.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner