21.07.2015 19:48

Berghuis senior: "Het geld is wel wauw"

Steven Berghuis staat in de nadrukkelijke belangstelling van Watford FC, maar is wel met AZ Alkmaar op trainingskamp. (18-07-2015)
Steven Berghuis staat in de nadrukkelijke belangstelling van Watford FC, maar is wel met AZ Alkmaar op trainingskamp. (18-07-2015)

De vader van Steven Berghuis, Frank, ziet zijn zoon graag naar Watford FC vertrekken. Zijn research wijst uit dat de stap naar de Premier League de juiste voor hem is.

"Voor Steven is de keuze moeilijk. Bij Watford denk je niet eerst wauw, al is het geld wel wauw natuurlijk", opent hij tegen RTV Noord-Holland. Berghuis ging met zijn jongste zoon op onderzoek uit.

"Je hebt zo'n hele mooie site en daar hebben we even avondje de tijd voor genomen", aldus Berghuis senior. "En we hebben gezien hoe goed die spelers wel niet zijn. Toen hebben we Steven gebeld en gezegd dat hij het serieus in overweging moet gaan nemen."

Frank Berghuis was vroeger zelf prof en speelde onder andere voor PSV. Hij weet wat er gevraagd wordt in het topvoetbal. Hij wil dat zijn zoon de juiste stap maakt in zijn loopbaan. De Premier League en met name Watford ziet hij dan zeker zitten. "Je hoorde de spelers van Groningen al zeggen hoe lastig het was tegen Southampton. Steven kan het niveau technisch aan, maar moet natuurlijk uit de duels zien te blijven."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner