24.07.2015 20:33

Ramsey: "Ben in die jaren een man geworden"

Aaron Ramsey kwam ooit als zeventienjarig jochie naar Arsenal. Hij voelde zich een klein kind. Nu, zeven jaar later, is hij gegroeid tot 'een man', zegt hijzelf. De middenvelder heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler voor de Londenaren.

"Als zeventienjarige wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik ging er gewoon vol voor", aldus de 24-jarige Ramsey tegenover The Guardian. "Ik ben echt een man geworden hier in al die jaren. Ik werd eigenlijk wel verplicht om snel volwassen te worden bij Arsenal." 

Afgelopen seizoen raakte de Welshman meerdere malen geblesseerd aan zijn hamstring. Een doel dit seizoen is te voorkomen dat hij weer een blessure oploopt. "Ik wil gewoon fit en gezond zijn komend seizoen. Verder wil ik volledig meedoen in de voorbereiding en mijn plaats op de mid-mid-positie terugkrijgen. Want daar speel ik mijn beste voetbal", weet Ramsey te vertellen. Hij speelde afgelopen seizoen op meerdere plekken. "Ik wil gewoon de vrijheid hebben om zowel naar voren als naar achteren te lopen. Ik wil niet vaststaan op één plek."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner