31.07.2015 13:36

Walcott en Cazorla verlengen bij Arsenal

Theo Walcott bedankt het publiek na afloop van de wedstrijd Arsenal - Burnley. (01-11-2014).
Theo Walcott bedankt het publiek na afloop van de wedstrijd Arsenal - Burnley. (01-11-2014).

Theo Walcott en Santi Cazorla hebben vrijdagmiddag hun contract verlengd bij Arsenal, dat meldt de club op de eigen website. Over de inhoud van de contractverlengingen gaf de club nog geen informatie.

Volgens Britse media tekent Walcott een contract dat hem tot de zomer van 2019 aan de club uit Londen zal verbinden. Hij zou zo'n 140.000 pond per week gaan verdienen, meldt de BBC. Eerder deze maand kondigde hij al aan dat hij zijn contract zou gaan verlengen. Van alle spelers uit de selectie van Arsenal speelt Walcott het langst bij de club van trainer Arsène Wenger. Hij staat sinds 2006 onder contract bij de Londense club en speelde al ruim 200 duels in de Premier League.

Over de contractverlenging van Santi Cazorla is inhoudelijk nog weinig bekend. De Spanjaard kwam in 2012 over van Málaga CF en kwam reeds tot ruim honderd duels in de Premier League namens Arsenal. Ook speelde de international ruim zeventig duels in het nationale team van Spanje.

Wenger toonde zich in zijn nopjes met de contractverlenging van beide spelers: "Wij zijn erg verheugd dat we de contracten van Santi en Theo hebben verlengd. Beiden zijn topspelers die ongelooflijk belangrijk en invloedrijk zijn binnen ons team. Niet alleen hun bijdragen op het veld zijn belangrijk, maar ook buiten het veld zijn ze belangrijk met hun ervaring."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner