31.07.2015 19:45

Arsenal-boegbeeld: "Man Utd kocht beste in"

Voormalig Arsenal-boegbeeld Martin Keown is van mening dat het Manchester United van coach Louis van Gaal tot dusver de beste aankopen heeft gedaan. Vooral over Morgan Schneiderlin is de verdediger erg enthousiast.

"Het is moeilijk in te schatten waar iedereen precies staat, maar op dit moment vind ik dat Manchester United het beste heeft ingekocht", zegt Keown tegen het Britse Daily Mail. "Die club heeft veel grote namen aangetrokken, al is dat geen garantie op succes, kijk maar naar Ángel Di María." 

Behalve Memphis Depay, Matteo Darmian en Bastian Schweinsteiger trok de club uit Manchester ook Morgan Schneiderlin aan. En over de Franse middenvelder die overkwam van Southampton is Keown zeer te spreken. "Zeker Schneiderlin is een uitstekende aankoop. Hij is goed met en zonder bal, hij kent de Premier League en hij speelde uitstekend bij Southampton", aldus de voormalig Gunner.

Toch is Van Gaal volgens Keown nog niet helemaal klaar met zijn selectie. "Vorig seizoen had Manchester United nog problemen met het controleren van duels, zeker op de momenten dat Michael Carrick niet inzetbaar was. Nu hebben ze Carrick terug en hebben ze ook Schneiderlin en Schweinsteiger. Manchester United heeft nu alleen nog een spits nodig", besluit hij.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner