02.08.2015 13:33

'Di María reist naar Qatar voor keuring PSG'

Ángel Di María kijkt om zich heen tijdens het competitieduel Manchester United - West Ham United. (27-09-2014)
Ángel Di María kijkt om zich heen tijdens het competitieduel Manchester United - West Ham United. (27-09-2014)

Ángel Di María wordt binnen een dag medisch gekeurd bij Paris Saint-Germain. Daarmee is de miljoenentransfer van Manchester United naar de kampioen van Frankrijk bijna beklonken.

De 27-jarige Argentijn reist volgens de BBC zondag naar Doha, de hoofdstad van Qatar, waar Paris Saint-Germain zich op het moment voorbereidt op het nieuwe voetbalseizoen. Als de keuring vlekkeloos verloopt tekent Di María een vierjarig contract in Parijs. PSG maakt daarvoor zo'n 63 miljoen euro over op de bankrekening van Manchester United.

Eerder reisde Di María al niet met Manchester United mee voor het trainingskamp in de Verenigde Staten. Een jaar geleden kwam hij van Real Madrid naar Engeland, maar na een veelbelovende start met een goal en een assist in de eerste vier wedstrijden verdween zijn vorm en kwam hij amper in de plannen van manager Louis van Gaal voor.

Voordat de Zuid-Amerikaan in 2010 bij Real Madrid terechtkwam, speelde hij drie jaar in Portugal bij SL Benfica. In zijn vaderland Argentinië kwam de middenvelder annex linksbuiten uit voor Rosaria Central.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner