08.08.2015 16:28

Oud-Eredivisionisten lovend over McClaren

Dušan Tadić en Georginio Wijnaldum zijn lovend over Newcastle United-trainer Steve McClaren. Tadić kent de trainer uit zijn periode bij FC Twente, Wijnaldum is nu speler van Newcastle. Beide spelers zijn complimenteus over de manager.

Georginio Wijnaldum koos voor Newcastle United nadat hij een stap vooruit wilde maken na het kampioenschap met PSV. Trainer Steve McClaren gaf volgens hem de doorslag. "McClaren heeft mij zijn plannen verteld en dat is waarom ik voor Newcastle gekozen heb", aldus de aanwinst van Newcastle tegen Sky Sports. "Hij heeft een geweldige reputatie in Nederland, omdat hij FC Twente het eerste kampioenschap in de clubhistorie bezorgde. Hij wil altijd aanvallend voetbal spelen en veel doelpunten maken."

Wijnaldum en McClaren debuteren zondagmiddag om 14.30 uur bij Newcastle en dat speelt tegen Southampton FC. Daar speelt Dušan Tadić. Met de Servische linkspoot werkte McClaren samen bij FC Twente. "Hij heeft me van FC Groningen naar FC Twente gehaald", blikte de Serviër terug op hun samenwerking op de site van The Saints. "Hij heeft mij een winnaarsmentaliteit bijgebracht. Hij was een geweldige manager en een geweldig persoon. Wij hadden een fantastische connectie."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner