09.08.2015 18:01

Middenvelder Shaqiri gespot in Engeland

Xherdan Shaqiri mag bij zijn nieuwe werkgever Inter plaatsnemen op de bank voor het duel met Genoa in de Serie A. (11-01-15)
Xherdan Shaqiri mag bij zijn nieuwe werkgever Inter plaatsnemen op de bank voor het duel met Genoa in de Serie A. (11-01-15)

Xherdan Shaqiri zal hoogstwaarschijnlijk zijn carrière in Engeland vervolgen. De middenvelder annex aanvaller werd zondagmiddag gespot op de tribune bij de wedstrijd Stoke City - Liverpool.

De Zwitser, die ruim een half jaar geleden Bayern München verruilde voor Internazionale, werd een maand geleden al in verband gebracht met een transfer naar Stoke City. De transfer van Shaqiri naar Stoke City, waar ook de Nederlanders Erik Pieters, Ibrahim Afellay en Marco van Ginkel onder contract staan, laat echter op zich wachten.

Shaqiri, die in de zomer van 2012 een contract tekende bij Bayern München, doorliep de jeugdopleiding van FC Basel. Ondanks het feit dat de belangstelling van Stoke City voor Shaqiri niet nieuw is, blijft de club ontkennen. Volgens Sky Sports heeft de club laten weten dat Shaqiri enkel in het Britannia Stadium was om de wedstrijd te bekijken. 

Stoke City begon overigens met alle drie de Nederlanders aan het duel met Liverpool.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner