13.08.2015 19:59

Koeman na week afwezigheid terug op de bank

Ronald Koeman keert weer terug op de bank bij Southampton. De Nederlandse trainer scheurde afgelopen week zijn achillespees, maar is inmiddels geopereerd. Het gaat nog niet van harte, maar Koeman is in staat om de volgende wedstrijd van Southampton te coachen.

"Ik ben blij weer terug te zijn", liet Koeman weten op de persconferentie van Southampton voor de competitiewedstrijd tegen Everton. De oud-speler van onder andere PSV en FC Barcelona kwam de perskamer binnen op krukken, die hij nodig heeft na zijn operatie.

"Die verliep afgelopen vrijdag goed. Het loopt nog niet soepel, een deel van de training verloopt nog moeizaam, maar om weer met de spelers en de technische staf om te gaan voelt goed." Assistent-trainer Erwin Koeman nam de honneurs waar in de eerste competitiewedstrijd van Southampton, uit tegen Newcastle United. Dit duel eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Southampton plaatste zich eerder in het seizoen al voor de play-offs van de Europa League, door in een tweeluik Vitesse te verslaan.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner